AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi erkek terliği görmek

Kahve falında mavi erkek terliği görmek

Kahve falında mavi erkek terliği görmek elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, başarılarının tadına varacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, fal sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi erkek terliği gördüyseniz:

  • Deneyimleriniz hangi yönde ilerleyeceğiniz üzerinde etkili olabilir.

Kahve falında mavi erkek terliği görmek keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi renk terlik görmek kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, maddi olarak kolaylık içinde olacağına yorulur.

Kahve falında mavi terlik almak ticarette başarılı olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında mavi terlik görmek sağlığına kavuşacağına, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında yeni erkek terliği görmek işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, maddi zararını karşılayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek terliği almak işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek terliği giymek cebinden parasının eksilmeyeceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah erkek terliği görmek var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir