AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek tarafından kurtarılmak

Kahve falında erkek tarafından kurtarılmak

Kahve falında erkek tarafından kurtarılmak bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, fal sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına inanılır.

Kahve falında erkek tarafından kurtarılmak gördüyseniz:

  • Sakin bir ortamda sevdiğiniz insanlarla birlikte olabilirsiniz veya büyük takdirler toplayabilirsiniz.

Kahve falında erkek tarafından kurtarılmak hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, işlerin yoluna sokulacağına delalet eder.

Kahve falında bir erkek tarafından kurtarılmak azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, rahat bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında bir kadın tarafından kurtarılmak girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına delalet eder.

Kahve falında biri tarafından kurtarılmak kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında kurt tarafından kovalanmak zengin için yoksulluğa, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına delalettir.

Kahve falında kurt tarafından yenmek ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, güzel bir hayat geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kurtlar tarafından kovalanmak gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine işaret eder.

Kahve falında kurt köpeği tarafından ısırılmak her gün daha fazla dolacağına, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir