Kahve falında biri tarafından kurtarılmak

Kahve falında biri tarafından kurtarılmak durumunun git gide kötüleşeceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, mutlu ve huzurlu biri olacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına delalet eder.

Kahve falında biri tarafından kurtarılmak gördüyseniz:

  • Sizi her anlamda garantide gören kişilere dikkat edin.

Kahve falında bir erkek tarafından kurtarılmak şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, başarı ve zenginlik getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kurt tarafından ısırılmak yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birisi tarafından kurtarılmak sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine inanılır.

Kahve falında boğulurken biri tarafından kurtarılmak uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kişinin bir süre zorluk çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asker tarafından kurtarılmak yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurt tarafından öldürülmek musibetlerin yaşanacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına delalet eder.

Kahve falında erkek tarafından kurtarılmak maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kadın tarafından kurtarılmak sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top