AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadın tarafından kurtarılmak

Kahve falında bir kadın tarafından kurtarılmak

Kahve falında bir kadın tarafından kurtarılmak ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, yenileneceğine ve can bulacağına işarettir.

Kahve falında bir kadın tarafından kurtarılmak gördüyseniz:

  • Öyleyse en kısa zamanda kendinizi yetiştirmeye çalışın.

Kahve falında bir kadın tarafından kurtarılmak sorunlarını unutacağına, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurt tarafından kovalandığını görmek boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına tabir olunur.

Kahve falında asker tarafından kurtarılmak kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında balık tarafından kurtarılmak bankadaki hesaplarının da kabaracağına, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kurt köpeği tarafından ısırılmak hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, güzel bir iş fırsatına delalettir.

Kahve falında erkek tarafından kurtarılmak insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, her geçen gün daha profesyonel olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında polis tarafından kurtarılmak ana baba için büyük bir ev alınacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkek tarafından kurtarılmak çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir