AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek tarafından korunmak

Kahve falında erkek tarafından korunmak

Kahve falında erkek tarafından korunmak bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine, engel teşkil edeceğine, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine delalet eder.

Kahve falında erkek tarafından korunmak gördüyseniz:

  • Elinize beklenmedik paralar geçebilir ya da alacaklarınızı alabilirsiniz.

Kahve falında bir erkek tarafından korunmak eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek tarafından korunmak diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına delalet eder.

Kahve falında melekler tarafından korunmak kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında polis tarafından korunmak fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köpekler tarafından korunmak her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına alamet eder.

Kahve falında biri tarafından korunmak rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, yarar sağlamayacağına inanılır.

Kahve falında birisi tarafından korunmak çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında askerler tarafından korunmak işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir