AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpekler tarafından korunmak

Kahve falında köpekler tarafından korunmak

Kahve falında köpekler tarafından korunmak yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, sorunlarını unutacağına, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına rivayet eder.

Kahve falında köpekler tarafından korunmak gördüyseniz:

  • Pozisyonunuzu güven altında tutmanızı veya ortaya koymak istediğiniz projelerinize katkıda bulunabilecek kişilerle bağlantı kurmanızı sağlayabilecek kişilere olumlu tavsiyelerde bulunabilir veya yardım eli uzatabilirsiniz.

Kahve falında köpekler tarafından korunmak kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köpek tarafından korunmak ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında biri tarafından korunmak çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük işlere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında yılan tarafından korunmak yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında asker tarafından korunmak iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aslan tarafından korunmak büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına işarettir.

Kahve falında erkek tarafından korunmak rahatlığa ereceğine, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına delalettir.

Kahve falında birisi tarafından korunmak girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir