AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkek tarafından korunmak

Kahve falında bir erkek tarafından korunmak

Kahve falında bir erkek tarafından korunmak dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkek tarafından korunmak gördüyseniz:

  • Çabalamanız gerekse de, buna değdiğini görebilirsiniz.

Kahve falında erkek tarafından korunmak atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkek tarafından korunmak kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında polis tarafından korunmak içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine delalet eder.

Kahve falında biri tarafından korunmak kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, sıkıntılı durumlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında köpekler tarafından korunmak çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında asker tarafından korunmak çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında biri tarafından korunduğunu görmek hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına delalettir.

Kahve falında melekler tarafından korunmak ekmeğinin çoğalacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir