AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisi tarafından korunmak

Kahve falında birisi tarafından korunmak

Kahve falında birisi tarafından korunmak son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, yeni bir işte tartışma yaşanacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, her konuda şansın yaver gideceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına işaret eder.

Kahve falında birisi tarafından korunmak gördüyseniz:

  • Hedeflerinizle sizin aranızda duran kişiler olabilir.

Kahve falında asker tarafından korunmak endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, başarılı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında askerler tarafından korunmak zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, hane halkı ile tartışma yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında biri tarafından korunduğunu görmek eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine tabir olunur.

Kahve falında biri tarafından korunmak çocuklar gibi mutlu olacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine işarettir.

Kahve falında bir erkek tarafından korunmak refaha erişileceğine, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında aslan tarafından korunmak üzüleceğine ve yıkılacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında melekler tarafından korunmak sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında polis tarafından korunmak uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir