AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek oğul görmek

Kahve falında erkek oğul görmek

Kahve falında erkek oğul görmek bedenen ve ruhen dinleneceğine, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında erkek oğul gördüyseniz:

  • Aralarından birisini seçip üzerine gitmeniz durumunda oldukça tatminkar sonuçlar elde edebilirsiniz.

Kahve falında erkek oğul görmek yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, parlak bir kariyere sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında oğul otu görmek ağız tadının kaçacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine yorulur.

Kahve falında oğul dövmek hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında arıların oğul çıkardığını görmek el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oğul doğurmak bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına yorulur.

Kahve falında arı oğulu yakalamak sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, kazancını günden güne daha da arttıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında oğul arı görmek eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında anne oğul görmek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir