AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğul otu görmek

Kahve falında oğul otu görmek

Kahve falında oğul otu görmek rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına tabir olunur.

Kahve falında oğul otu gördüyseniz:

  • Size cazip gelen veya gelecek olan bir ilişkiden, daha sonra zevk alamayabilirsiniz.

Kahve falında oğul otu görmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oğul görmek amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, malının üstüne mal ekleyeceğine inanılır.

Kahve falında oğul sahibi olmak sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oğul doğurmak işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek oğul görmek aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, hayal kırıklığına düşeceğine inanılır.

Kahve falında oğullarını görmek dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında baba ve oğul görmek isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine alamet eder.

Kahve falında arı oğulu yakalamak aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir