Kahve falında oğul doğurmak

Kahve falında oğul doğurmak tatsızlık olacağına, günlerini hastanede geçireceğine, itibar edineceğine, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında oğul doğurmak gördüyseniz:

  • Zamanınızı doğru kullanmamanız veya boşa harcamanız nedeniyle eleştiri veya şikyetler söz konusu olabilir.

Kahve falında oğul doğurmak yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında oğullarını görmek kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına tabir olunur.

Kahve falında arıların oğul çıkardığını görmek zenginliğini kaybedeceğine, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında oğul veren arı görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üvey oğul görmek günahkar olacağı işlere gireceğine, keyfinden ve neşesinden olacağına yorulur.

Kahve falında amca oğullarını görmek bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi oğullarını görmek akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arı oğulu görmek ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve şifa bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir