AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesinden ayrıldığını görmek

Kahve falında annesinden ayrıldığını görmek

Kahve falında annesinden ayrıldığını görmek zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, sayılacağına ve sevileceğine, seçkin bir eleman haline geleceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, dertlerin bir anda sona ereceğine, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annesinden ayrıldığını gördüyseniz:

  • İlerlemenizi durdurmak zor görünüyor.

Kahve falında anneden ayrılmak işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında anne babanın ayrıldığını görmek çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya inanılır.

Kahve falında annesinden ayrılmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına inanılır.

Kahve falında annesinden ayrıldığını görmek ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında annenin babanın ayrıldığını görmek musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, amacına ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında anneyle babanın ayrıldığını görmek onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anne ve babanın ayrıldığını görmek bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine delalettir.

Kahve falında anne babadan ayrılmak kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir