AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne ve babanın ayrıldığını görmek

Kahve falında anne ve babanın ayrıldığını görmek

Kahve falında anne ve babanın ayrıldığını görmek ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, kötü günlerinin biteceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında anne ve babanın ayrıldığını gördüyseniz:

  • Açık fikirli olmanızda fayda var.

Kahve falında annenin babanın ayrıldığını görmek bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına tabir olunur.

Kahve falında anneyle babanın ayrıldığını görmek sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında anne babanın ayrıldığını görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında anne ve babasının ayrıldığını görmek yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anne babasının ayrıldığını görmek büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına delalet eder.

Kahve falında anne ve babanın ayrıldığını görmek zorlukların giderileceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anne babadan ayrılmak yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annesiyle babasının ayrıldığını görmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, muradın yerine geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir