Kahve falında annesinden ayrılmak

Kahve falında annesinden ayrılmak rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, uzun süre kendini toparlayamayacağına, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine tabir olunur.

Kahve falında annesinden ayrılmak gördüyseniz:

  • Gayrimenkul konuları, evinizle ilgili veya ortak kaynak kullanımı gerektiren işlerde bazı gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında anneyle babanın ayrıldığını görmek gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anneden ayrıldığını görmek daha iyi imkânlara sahip olacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına işarettir.

Kahve falında anne babanın ayrıldığını görmek bir şirketler zincirine sahip olunacağına, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anne ve babanın ayrıldığını görmek iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında anneden ayrılmak en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında annenin babanın ayrıldığını görmek solan yüzünün güleceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annesiyle babasının ayrıldığını görmek çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına yorulur.

Kahve falında anne babadan ayrılmak hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir