AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne babadan ayrılmak

Kahve falında anne babadan ayrılmak

Kahve falında anne babadan ayrılmak sıkıntılı bir döneme girileceğine, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına işarettir.

Kahve falında anne babadan ayrılmak gördüyseniz:

  • Fiziksel açıdan kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak şekilde beslenmeli, spor yapmalı veya gerekiyorsa dinlenmelisiniz.

Kahve falında anne babanın ayrıldığını görmek yaşlılığında da rahat edeceğine, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine rivayet eder.

Kahve falında annenin babanın ayrıldığını görmek istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine işarettir.

Kahve falında annesiyle babasının ayrıldığını görmek aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında anne babasının ayrıldığını görmek yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anne ve babanın ayrıldığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anneyle babanın ayrıldığını görmek aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına alamet eder.

Kahve falında anne ve babasının ayrıldığını görmek eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, huzursuz olacağına delalettir.

Kahve falında anne babadan ayrılmak suçlamalardan aklanılacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir