AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek külotu görmek

Kahve falında erkek külotu görmek

Kahve falında erkek külotu görmek büyük kazançlar elde edeceğine, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, nankörlük ve vefasızlık göreceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek külotu gördüyseniz:

  • Özel ilişkilerinizi kendinize saklamanızda fayda var.

Kahve falında erkek külodu görmek bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz erkek külodu görmek çok daha büyük işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine delalettir.

Kahve falında külotlu erkek görmek çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına işaret eder.

Kahve falında erkek külotu görmek yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine yorulur.

Kahve falında erkek külot görmek maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında erkek külotu giymek korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına inanılır.

Kahve falında başkasının külotunu giymek hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, daha geniş rızık elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında lekeli külot görmek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, iyi geçiminin biteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir