AnaSayfa / Genel / Kahve falında koldan bilezik çıkarmak

Kahve falında koldan bilezik çıkarmak

Kahve falında koldan bilezik çıkarmak işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koldan bilezik çıkarmak gördüyseniz:

  • Beklenmeyeni beklemelisiniz.

Kahve falında kolundan altın bilezik çıkarmak yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koldan bilezik çıkarmak göğüs germek zorunda kalınacağına, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kolundan bilezik çıkarmak huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında bilezikleri kolundan çıkarmak kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın bilezik takmak ve çıkarmak yaşam sevincinin geri geleceğine, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine işaret eder.

Kahve falında altın bileziği çıkarmak mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında bilezik takıp çıkarmak uzun bir süre boyunca çekeceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın bilezik çıkarmak çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, ister istemez çok üzüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir