AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek gibi giyinmek

Kahve falında erkek gibi giyinmek

Kahve falında erkek gibi giyinmek iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, geniş bir ev satın alacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek gibi giyinmek gördüyseniz:

  • Geçmiş hataları affetmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında erkek gibi giyinmek kendinden emin adımlar atacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında rahibe gibi giyinmek sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına inanılır.

Kahve falında güzel giyinmek ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine alamet eder.

Kahve falında güzel giyindiğini görmek psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında üst üste giyinmek yeni bir eve sahip olacağına, yeni siparişler alacağına delalettir.

Kahve falında üzerini giyinmek falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, kederinin dağılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düğün için giyinmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında giyinmek soyunmak planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir