AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğün için giyinmek

Kahve falında düğün için giyinmek

Kahve falında düğün için giyinmek yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düğün için giyinmek gördüyseniz:

  • Genel çevrenizde veya kendi içinizde kargaşa yaşayabilirsiniz, bundan doğabilecek algılama hataları neticesinde yanlış tutumlar içerisine girebilirsiniz.

Kahve falında düğün için giyinmek sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok güzel giyinmek bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, kazancının da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek gibi giyinmek namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sürekli giyinmek sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında temiz giyinmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine alamet eder.

Kahve falında klasik giyinmek büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında açık giyindiğini görmek sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında üst üste giyinmek çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, emeklerinin heba olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir