AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzerini giyinmek

Kahve falında üzerini giyinmek

Kahve falında üzerini giyinmek çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, ikinci bir şans vereceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına işaret eder.

Kahve falında üzerini giyinmek gördüyseniz:

  • Kontrollü değişiklikler yapmanız veya bazı olayları tutarlı şekilde zorlamanız durumunda pişman olmaksızın istediğinizi elde edebilirsiniz.

Kahve falında üzerini giyinmek sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin açık giyindiğini görmek haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, endişe verici olaylar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında erkek gibi giyinmek verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, pek az kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iyi giyinmek hak yolunda bir yaşam süreceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında rahibe gibi giyinmek dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine alamet eder.

Kahve falında temiz giyinmek başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şık giyindiğini görmek sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında şık giyinmek iş hayatında atılıma geçeceğine, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir