AnaSayfa / Genel / Kahve falında donlu erkek görmek

Kahve falında donlu erkek görmek

Kahve falında donlu erkek görmek yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına işarettir.

Kahve falında donlu erkek gördüyseniz:

  • Zamanı doğru kullanamamak sorun yaratabilir.

Kahve falında donlu erkek görmek çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz erkek donu görmek kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına delalettir.

Kahve falında erkeği donla görmek çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, başarıdan başarıya koşacağına yorulur.

Kahve falında erkek donu görmek geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine işarettir.

Kahve falında donmuş meyve görmek planlarının işe yarayacağına, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında paçalı don görmek kıdem atlayacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında donmuş şelale görmek hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kısa don görmek iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir