AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek çocuğu kucağında görmek

Kahve falında erkek çocuğu kucağında görmek

Kahve falında erkek çocuğu kucağında görmek el attığı her işten zararla çıkacağına, çalışmaların büyük getirileri olacağına, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, masa başı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğu kucağında gördüyseniz:

  • Salt duygularla hareket etmekten kaçının.

Kahve falında erkek çocuğunu kucağa almak eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında erkek çocuğu kucağına aldığını görmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında erkek çocuğu kucağa almak üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına delalet eder.

Kahve falında kucağımda erkek çocuğu görmek itibarını zedeleyeceğine, kişinin elindekilerinden de olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğu kucağına almak yandaşı olan birinin vefat etmesine, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğunu kucağında taşımak yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine alamet eder.

Kahve falında erkek çocuğunu kucağına almak yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, fedakârlıklar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kucağına erkek çocuğu almak ekonomik şartlarının iyileşeceğine, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir