AnaSayfa / Genel / Kahve falında kucağında erkek çocuğu görmek

Kahve falında kucağında erkek çocuğu görmek

Kahve falında kucağında erkek çocuğu görmek maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, böylece işlerini yoluna sokacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, kazançlı bir işe girileceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, fal sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kucağında erkek çocuğu gördüyseniz:

  • Hayal kırıklıklarının, tartışmaların ya da kayıpların önüne geçmek için hızla yapılması gereken değişiklikler veya uyarlamalar olabilir.

Kahve falında erkek çocuğu kucağında taşımak istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında kucağımda erkek çocuğu görmek hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, bağının ve bahçesinin de artacağına yorulur.

Kahve falında erkek çocuğunu kucağına almak çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine inanılır.

Kahve falında erkek çocuğu kucağına almak zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına yorulur.

Kahve falında erkek çocuğu kucağına aldığını görmek kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine inanılır.

Kahve falında erkek çocuğunu kucağında görmek büyük tartışmalar yaşanacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğu kucağa almak maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, zarara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kucağında erkek çocuğu görmek daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir