AnaSayfa / Genel / Kahve falında kucağımda erkek çocuğu görmek

Kahve falında kucağımda erkek çocuğu görmek

Kahve falında kucağımda erkek çocuğu görmek çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kucağımda erkek çocuğu gördüyseniz:

  • Serzenişleri üzerinize almamalısınız.

Kahve falında erkek çocuğu kucağa almak çok rahat bir hayat süreceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına delalet eder.

Kahve falında erkek çocuğu kucağına aldığını görmek efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kucağına erkek çocuğu almak geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğu kucağına almak ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğu kucağında taşımak işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kucağında erkek çocuğu görmek saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğunu kucağında taşımak çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine işaret eder.

Kahve falında erkek çocuğunu kucağında görmek kavgaların biteceğine, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir