AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek çocuğun düştüğünü görmek

Kahve falında erkek çocuğun düştüğünü görmek

Kahve falında erkek çocuğun düştüğünü görmek yaşadığı yerden uzak kalacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğun düştüğünü gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizdeyse sizden kaynaklanan bir dalgalanma olabilir.

Kahve falında erkek çocuğun yüksekten düştüğünü görmek bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek çocuğu düşürmek çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğunun düştüğünü görmek ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına işaret eder.

Kahve falında erkek çocuğun düştüğünü görmek götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine işaret eder.

Kahve falında erkek çocuğun balkondan düştüğünü görmek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, sevilen bir dostu kaybetmeye yorulur.

Kahve falında çocuğumun düştüğünü görmek sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kendi çocuğunu düştüğünü görmek evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına işarettir.

Kahve falında çocuğunun yüksekten düştüğünü görmek çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir