AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek çocuğunun düştüğünü görmek

Kahve falında erkek çocuğunun düştüğünü görmek

Kahve falında erkek çocuğunun düştüğünü görmek elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, her attığı adımı paraya çevireceğine, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında erkek çocuğunun düştüğünü gördüyseniz:

  • Diğerleri işleri kendi istedikleri şekilde halletme konusunda ısrarcı olabilirler.

Kahve falında erkek çocuğunun düştüğünü görmek yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğun yüksekten düştüğünü görmek karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında erkek çocuğun düştüğünü görmek atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğu düşürmek kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek çocuğun balkondan düştüğünü görmek ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balkondan çocuğunun düştüğünü görmek yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına inanılır.

Kahve falında çocuğunun çatıdan düştüğünü görmek kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğunun yüksek bir yerden düştüğünü görmek hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir