AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek çocuğu düşürmek

Kahve falında erkek çocuğu düşürmek

Kahve falında erkek çocuğu düşürmek mal kaybına uğrayacağına, onların önüne geçeceğine, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, haklılığının anlaşılacağına, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, gönlünce bir yaşamı olacağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, kazalardan, belalardan korunacağına işaret eder.

Kahve falında erkek çocuğu düşürmek gördüyseniz:

  • Bazı konuşmalar durumu daha iyi analiz etmenizi sağlayabilir.

Kahve falında erkek çocuğunun düştüğünü görmek iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine işaret eder.

Kahve falında erkek çocuğu düşürmek kötü düşmana, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğun yüksekten düştüğünü görmek sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına delalet eder.

Kahve falında erkek çocuğun balkondan düştüğünü görmek çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında erkek çocuğun düştüğünü görmek büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında çocuğunun binadan düştüğünü görmek dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, kişinin tüm hayatının değişeceğine delalet eder.

Kahve falında bir çocuğun denize düştüğünü görmek mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına inanılır.

Kahve falında balkondan düşen çocuğu kurtarmak yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir