AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi çocuğunu düştüğünü görmek

Kahve falında kendi çocuğunu düştüğünü görmek

Kahve falında kendi çocuğunu düştüğünü görmek hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden fal, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi çocuğunu düştüğünü gördüyseniz:

  • Endişelenmemenizde fayda var.

Kahve falında dereye düşen çocuğu kurtarmak yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamileyken çocuğunu düşürmek sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğu düşerken yakalamak sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine delalet eder.

Kahve falında çocuğumun düştüğünü görmek fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğunun tuvalete düştüğünü görmek maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, yanlış işlere girip mutsuz olacağına alamet eder.

Kahve falında balkondan çocuğunun düştüğünü görmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir çocuğun suya düştüğünü görmek rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğunun yüksek bir yerden düştüğünü görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir