AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek çocuğu yemek yedirmek

Kahve falında erkek çocuğu yemek yedirmek

Kahve falında erkek çocuğu yemek yedirmek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, verimi ve başarıyı yakalayacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına inanılır.

Kahve falında erkek çocuğu yemek yedirmek gördüyseniz:

  • Bir çok konudaki endişelerinizin gereksizliğini anlayarak ferahlayabilirsiniz.

Kahve falında erkek çocuğu yemek yedirmek çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, saygın bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğuna yemek yedirmek yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, adının her yerde geçeceğine delalettir.

Kahve falında erkek çocuğa yemek yedirmek iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğuna mama yedirmek sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, falı kapatan kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğa mama yedirmek işlerin büyük kazanç sağlayacağına, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına inanılır.

Kahve falında çocuğa yemek yedirmek cesaret ve inançla hareket edeceğine, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine delalet eder.

Kahve falında küçük çocuğa yemek yedirmek yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğuna yemek yedirmek aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir