AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğe altın takmak

Kahve falında erkeğe altın takmak

Kahve falında erkeğe altın takmak sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, bir anda yükseleceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine delalettir.

Kahve falında erkeğe altın takmak gördüyseniz:

  • veya gruplarla birliktesiniz.

Kahve falında erkek bebeğe altın takmak Allah’ın sevgisini kazanacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine işarettir.

Kahve falında erkeğe altın bilezik takmak çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğa altın takmak aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine yorulur.

Kahve falında erkeğe altın takmak yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, dertlerin artacağına rivayet eder.

Kahve falında altın küpe ve kolye takmak attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında boynuna altın kolye takmak sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliye altın takmak sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına inanılır.

Kahve falında dört tane altın bilezik takmak hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir