AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün yanında ağlamak

Kahve falında ölünün yanında ağlamak

Kahve falında ölünün yanında ağlamak bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, üst bir mevkiye terfiye alınacağına, bütün maksatlarının gerçekleşmesi, maddi durumunun düzeleceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, yeni bir başlangıç yapmaya işarettir.

Kahve falında ölünün yanında ağlamak gördüyseniz:

  • Hemen hemen her istediğinizi yapabileceksiniz.

Kahve falında ölünün yanında ağlamak gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin yanında ağlamak aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında annenin yanında ağlamak maneviyata daha çok önem verileceğine, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin yanında ağlamak işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişinin yanında ağlamak ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, başarılı adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğinin yanında ağlamak çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölünün yanında yılan görmek gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü yanında yatmak üzülmesine dahi gerek olmayacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir