AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin yanında ağlamak

Kahve falında sevdiğinin yanında ağlamak

Kahve falında sevdiğinin yanında ağlamak hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, sorunların yakında son bulacağına, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğinin yanında ağlamak gördüyseniz:

  • Uzaklarda bulunan bir arkadaşınızdan sevimli bir haber alırsanız şaşırmayın.

Kahve falında sevdiğinin yanında ağlamak kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin yanında ağlamak mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş birinin yanında ağlamak rızkının çeşitleneceğine, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına rivayet eder.

Kahve falında annenin yanında ağlamak sorunlarına da çözümler bulacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında ölünün yanında ağlamak karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin yanında ağlamak iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğinin yanında olmak her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kişiyi yanında görmek kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir