AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek bıçaklamak

Kahve falında erkek bıçaklamak

Kahve falında erkek bıçaklamak eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına yorulur.

Kahve falında erkek bıçaklamak gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda eskiye dönüş söz konusu olabilir.

Kahve falında erkek kardeşini bıçaklamak onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına inanılır.

Kahve falında bir erkeği bıçaklamak sayılacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine yorulur.

Kahve falında erkek bıçaklamak bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşini bıçaklamak yaşamının da düzene gireceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin başka birini bıçakladığını görmek Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini bıçaklamak kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşı bıçaklamak hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asker bıçaklamak kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir