AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker bıçaklamak

Kahve falında asker bıçaklamak

Kahve falında asker bıçaklamak önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, insanlara olan güvenini kaybedeceğine, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında asker bıçaklamak gördüyseniz:

  • Ne olursa olsun sakinliklerini korumalarında fayda var.

Kahve falında asker bıçaklamak eskileri yâd edeceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına işarettir.

Kahve falında şeytan bıçaklamak zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında birbirini bıçaklamak maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini bacağından bıçaklamak kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin başkasını bıçakladığını görmek kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına inanılır.

Kahve falında kendi kendini bıçakladığını görmek hak yolundan ayrılacağına, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına yorulur.

Kahve falında bir adamı bıçaklamak kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında abiyi bıçaklamak borçların kısa sürede ödeneceğine, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir