AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini bıçaklamak

Kahve falında birini bıçaklamak

Kahve falında birini bıçaklamak yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, işinin gücünün hep rast gideceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına tabir olunur.

Kahve falında birini bıçaklamak gördüyseniz:

  • Fark yaratma şansınız var.

Kahve falında eşi bıçaklamak çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine delalettir.

Kahve falında birini sırtından bıçaklamak ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına işarettir.

Kahve falında başkasını bıçaklamak kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında tanımadığı birini bıçaklamak aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine tabir olunur.

Kahve falında eve giren hırsızı bıçaklamak mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini kalbinden bıçaklamak eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, huzursuzluklarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında adam bıçaklamak öldürmek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına inanılır.

Kahve falında birini bıçaklamak istemek çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir