AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaklarında bebek sallamak

Kahve falında ayaklarında bebek sallamak

Kahve falında ayaklarında bebek sallamak zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, elinin bollaşmasına vesile olacağına, büyük paralar kazanılacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına delalet eder.

Kahve falında ayaklarında bebek sallamak gördüyseniz:

  • Ne yapacaklarını bilmedikleri için karşınızdakileri bağışlamanızda fayda var.

Kahve falında ayağında bebek salladığını görmek daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında bebeği ayağında sallamak önemli kararlar alınacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında ayaklarında bebek sallamak kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında ayağımda bebek salladığını görmek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayak sallamak sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına yorulur.

Kahve falında ayağında sallamak rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağını sallamak işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında ayaklarını sallamak fal sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir