AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeği ayakta sallamak

Kahve falında bebeği ayakta sallamak

Kahve falında bebeği ayakta sallamak gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, amaçlardan sapmaya, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, istenen herşeye kavuşulacağına, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına delalet eder.

Kahve falında bebeği ayakta sallamak gördüyseniz:

  • Duygularınız mantığınızın önüne geçebilir.

Kahve falında bebeği ayakta sallamak kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakta bebek sallamak sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında ayakta sallamak işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına inanılır.

Kahve falında bebeği sallamak çaresiz ve yalnız kalacağına, işlerin düzeleceğine yorulur.

Kahve falında dizinde bebek sallamak hayırlı bir döneme girileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına delalettir.

Kahve falında erkek bebeği sallamak yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine delalettir.

Kahve falında bebeği kucağında sallamak hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek bebek sallamak aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, işinde büyük başarılar alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir