AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek bebeğe mama vermek

Kahve falında erkek bebeğe mama vermek

Kahve falında erkek bebeğe mama vermek hasretlerin biteceğine, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, maddi durumunun düzeleceğine, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, sıkıntının günden güne artacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek bebeğe mama vermek gördüyseniz:

  • Sezgileriniz, kilitlenmiş konularda sizi doğru yöne yönlendirecek.

Kahve falında erkek bebeğe mama yedirmek askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine yorulur.

Kahve falında erkek bebeğe mama vermek gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, ne yapacağını şaşıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebek maması yapmak sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek maması almak sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, yaralarına da merhem olacağına yorulur.

Kahve falında mama yiyen bebek görmek hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, büyük bir şöhrete sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğe mama yedirdiğini görmek eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, ticaret hayatını ilerleteceğine işaret eder.

Kahve falında bebek maması yedirmek atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebek maması yemek yaşanan zor günlerin biteceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir