AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek bebeğe biberonla süt vermek

Kahve falında erkek bebeğe biberonla süt vermek

Kahve falında erkek bebeğe biberonla süt vermek yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, ekmek ve dünya malı alacağına, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında erkek bebeğe biberonla süt vermek gördüyseniz:

  • Asıl isteklerinizin yerine gelmesine zaman var diye düşünüyorsanız, o zaman çok yakında olabilir.

Kahve falında erkek bebeğe biberonla süt vermek çok büyük paralar kazanacağına, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine yorulur.

Kahve falında bebeğe biberonla süt içirmek mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında bebeğe biberonla süt vermek tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, en çetin zorlukların aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında biberona süt sağmak her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında biberonla süt içirmek alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına tabir olunur.

Kahve falında biberonla süt vermek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, dayanışma içinde kalacağına alamet eder.

Kahve falında süt dolu biberon görmek iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine yorulur.

Kahve falında biberonla süt içtiğini görmek kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, dönülmez yollara gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir