AnaSayfa / Genel / Kahve falında biberonla süt vermek

Kahve falında biberonla süt vermek

Kahve falında biberonla süt vermek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, rahat bir nefes alınacağına, fal sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, sevgisinin artacağına, malının ve parasının eksilmeyeceğine, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında biberonla süt vermek gördüyseniz:

  • Başkalarının görev veya sorumluluklarını yüklenebilirsiniz.

Kahve falında biberonla süt içirmek zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına delalettir.

Kahve falında bebeğe biberonla süt vermek üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye alamet eder.

Kahve falında biberondan süt içmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, mutluluktan havalara uçulacağına rivayet eder.

Kahve falında biberona süt sağmak ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğa biberonla süt vermek büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, kendi çok iyi hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek bebeğe biberonla süt vermek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında bebeğe biberonla süt içirmek sevilen bir dostun geleceğine, verilen vaatlerin yerine getirileceğine yorulur.

Kahve falında biberonla süt içtiğini görmek insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, kendisi için yeni bir yol çizeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir