AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğe biberonla süt vermek

Kahve falında bebeğe biberonla süt vermek

Kahve falında bebeğe biberonla süt vermek dertlerin günden güne daha da artacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğe biberonla süt vermek gördüyseniz:

  • Kötü konuşmaktan başka kendi sırlarınızı da ağzınızdan kaçırabilirsiniz.

Kahve falında erkek bebeğe biberonla süt vermek maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına delalettir.

Kahve falında bebeğe biberonla süt içirmek sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, işinin gücünün yaver gideceğine delalet eder.

Kahve falında bebeğe biberonla süt vermek iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına delalettir.

Kahve falında biberonla süt içirmek yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına işarettir.

Kahve falında çocuğa biberonla süt vermek yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında süt dolu biberon görmek darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında biberonla süt içtiğini görmek kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında biberondan süt içmek yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir