AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek ayakkabısı giymek

Kahve falında erkek ayakkabısı giymek

Kahve falında erkek ayakkabısı giymek kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, her zaman sevgi göreceğine, elindekilerinin kıymetini bileceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine işarettir.

Kahve falında erkek ayakkabısı giymek gördüyseniz:

  • Tartışmaya hazır kişiler çözülebilir.

Kahve falında erkeğin ayakkabı giydiğini görmek kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında erkeğin kadın ayakkabısı giydiğini görmek yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine alamet eder.

Kahve falında erkek bebeğe ayakkabı giydirmek uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, ancak gireceği yolun da çetin olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek ayakkabısını giymek iyiliğe kavuşacağına, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına yorulur.

Kahve falında bir erkeğin topuklu ayakkabı giydiğini görmek geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, arzularının yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında siyah erkek ayakkabısı giymek mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek ayakkabısı giymek kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına rivayet eder.

Kahve falında krem rengi ayakkabı giymek herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir