AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek arkadaşla yemek yemek

Kahve falında erkek arkadaşla yemek yemek

Kahve falında erkek arkadaşla yemek yemek ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, imkân sahibi olacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına, bazı konularda konuşulacağına, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına yorulur.

Kahve falında erkek arkadaşla yemek yemek gördüyseniz:

  • Değişimden kaçmayın.

Kahve falında erkek arkadaşınla yemek yemek aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına delalettir.

Kahve falında erkek arkadaşla yemek yemek her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında erkek arkadaşını dövmek ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında erkek arkadaşı aileyle tanıştırmak her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşının ailesini görmek yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşla ilişkiye girdiğini görmek iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşın erkek çocuğu olduğunu görmek çok güzel bir mevkiye geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında eski erkek arkadaşının nişanlandığını görmek iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, çok büyük üzüntü duyacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir