AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek arkadaşla ilişkiye girdiğini görmek

Kahve falında erkek arkadaşla ilişkiye girdiğini görmek

Kahve falında erkek arkadaşla ilişkiye girdiğini görmek özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşla ilişkiye girdiğini gördüyseniz:

  • Karşıt görüşlü kişiler veya ufak tefek tartışmalar sıkıntı yaratabilir, uzak kalmanızda fayda var.

Kahve falında erkek arkadaşla ilişkiye girdiğini görmek garanti olacak makama oturacağına, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının ilişkiye girdiğini görmek ticarette öne geçeceğine, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına rivayet eder.

Kahve falında bir arkadaşının ilişkiye girdiğini görmek sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşıyla ilişkiye girdiğini görmek hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşımın ilişkiye girdiğini görmek yanlış anlaşılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında bir erkekle ilişkiye girdiğini görmek karalar bağlayacağına, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadınla erkeğin ilişkiye girdiğini görmek elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkeklerin ilişkiye girdiğini görmek yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir