AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek arkadaşı aileyle tanıştırmak

Kahve falında erkek arkadaşı aileyle tanıştırmak

Kahve falında erkek arkadaşı aileyle tanıştırmak bir takım sorunlar çıkacağına, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına delalettir.

Kahve falında erkek arkadaşı aileyle tanıştırmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda karar almadan, anlaşmalar yapmadan, sözler vermeden veya paranızı bağlamadan önce çok dikkatli düşünmeniz gerekiyor.

Kahve falında erkek arkadaşı aileyle tanıştırmak zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek arkadaşını aileyle tanıştırmak ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşını ailenle tanıştırmak hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını ailenle tanıştırmak hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgilisinin ailesiyle tanıştığını görmek kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, verdiği emeklerin heba olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini ailenle tanıştırmak çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine inanılır.

Kahve falında sevgiliyle aileni tanıştırmak paraya ve mala kavuşacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilini ailenle tanıştırmak rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir