AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek arkadaşla uyumak

Kahve falında erkek arkadaşla uyumak

Kahve falında erkek arkadaşla uyumak yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek arkadaşla uyumak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda gelişmeleri bizzat siz etkileyebilirsiniz.

Kahve falında erkek arkadaşla uyumak kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla uyuduğunu görmek işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşına sarılıp uyumak yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının uyuduğunu görmek kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşla beraber uyumak üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşla uyumak hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşınla uyumak kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının evinde uyumak kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir