Kahve falında arkadaşının uyuduğunu görmek

Kahve falında arkadaşının uyuduğunu görmek düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının uyuduğunu gördüyseniz:

  • Yanlış yolu aşındırdığınızın ya da yanlış yerde zaman kaybettiğinizin farkına varabilir, daha az mücadele gerektiren ya da daha az rekabet içeren yollar arayabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşınla uyumak bir sebeple neredeyse yıkılacağına, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşına sarılıp uyumak maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, dua alacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının evinde uyumak moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşla uyumak istediği evde oturacağına, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında erkek arkadaşla uyumak yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla uyuduğunu görmek kendisinden hayır beklenemeyen dosta, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşla beraber uyumak bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının uyuduğunu görmek rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir