AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının evinde uyumak

Kahve falında arkadaşının evinde uyumak

Kahve falında arkadaşının evinde uyumak sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının evinde uyumak gördüyseniz:

  • Bazı konuları zorlamanın faydası yok gibi duruyor.

Kahve falında arkadaşının evinde uyumak inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında başka birinin evinde uyumak işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının evinde uyumak sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında sevgilinin evinde uyumak çok büyük bir proje ortaya koyacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına rivayet eder.

Kahve falında komşunun evinde uyumak girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında evin dışında uyumak mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına alamet eder.

Kahve falında birinin evinde uyumak Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına işarettir.

Kahve falında başkasının evinde uyuduğunu görmek sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir