AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşla beraber uyumak

Kahve falında arkadaşla beraber uyumak

Kahve falında arkadaşla beraber uyumak dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, sevilen birinin geleceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşla beraber uyumak gördüyseniz:

  • Gereken bağlantıları kurmalı ya da resmileştirmeli, alım satımları gerçekleştirmeli, anlaşmaları imzalamalı ya da doğru kişiyi bulduysanız kaçırmamalısınız.

Kahve falında arkadaşla beraber uyumak sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, müreffeh bir yaşama sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında biriyle beraber uyumak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına yorulur.

Kahve falında beraber uyumak her geçen gün daha ünlü olunacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğinle beraber uyumak aile içinde geçiminin zorlaşacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine yorulur.

Kahve falında sevgiliyle beraber uyumak kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında biriyle beraber uyuduğunu görmek zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle beraber uyumak kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birisiyle beraber uyumak çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir