AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek arkadaşının saçını görmek

Kahve falında erkek arkadaşının saçını görmek

Kahve falında erkek arkadaşının saçını görmek çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine inanılır.

Kahve falında erkek arkadaşının saçını gördüyseniz:

  • Maddi veya yaratıcılık gerektiren işlerin altı çiziliyor.

Kahve falında erkek arkadaşının saçını görmek büyük bir tartışma yaşayacağına, varlık ve huzur sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının saçını boyalı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, hikmete kavuşacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının saçının yandığını görmek işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının saçının ağardığını görmek işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının saçlarını kısa görmek sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının saçını toplamak işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının saçını kestiğini görmek tatsızlıklar çıkacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşı uzun saçlı görmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir